Facelift zonder operatie in Oisterwijk

Wil je graag een facelift zonder operatie ondergaan in Oisterwijk, nabij Tilburg? Bij Giselène kun je terecht voor verschillende faceliftbehandelingen waarbij geen operatie nodig is. Deze behandelingen zijn ideaal als je angst hebt voor snijden of narcose. Onze faceliftbehandelingen pakken huidveroudering aan. Dankzij een facelift zonder operatie in onze kliniek in Oisterwijk krijg je een strakkere, jongere huid die je weer laat stralen!

Een ruim aanbod aan faceliftbehandelingen zonder operatie in Oisterwijk

Je kunt in onze kliniek in Oisterwijk, vlak bij Tilburg, terecht voor verschillende behandelingen voor een facelift zonder operatie. Zo bieden we de HIFU Triolift-behandeling aan. Tijdens een HIFU Triolift-sessie verhogen we de temperatuur in de huid middels geluidsgolven. Deze stijging activeert de collageenproductie en celvernieuwing in de huid. Dankzij het vernieuwde collageen in je huid krijg je een uitgeruste en frisse blik. Je kunt bij ons ook terecht voor een laserliftbehandeling waarmee we door middel van een laserapparaat je huidstructuur verbeteren. Het resultaat is een gezonde, sterke huid. We kunnen ook specifieke rimpels in de huid aanpakken door middel van botox of fillers. Wil je graag een facelift zonder operatie en doen fillers niet genoeg voor je? Dan is onze Mesothreadlifting een oplossing die je een strakke huid en mooie, zichtbare contouren geeft. Onze specialisten in Oisterwijk, in de buurt van Tilburg, adviseren je graag over al onze faceliftbehandelingen zonder operatie.

medische microdermabrasie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Ben jij klaar met je rimpels? Wil je graag een jongere, strakkere en frissere huid? Maak dan nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze specialisten. Zowel onze facelifts zonder operatie als onze andere behandelingen, zoals Icoon Triolift-behandelingen, voeren we uit in onze kliniek in Oisterwijk, op tien kilometer afstand van Tilburg. Wil je graag meer weten over onze behandelingen? Stuur dan een e-mail met je vragen naar info@giselene.nl. Wij helpen je graag!