Icoon Triolift

Met de Icoon Triolift-behandeling voel jij je binnen tien dagen slank en strak! Dankzij deze behandeling zijn vetcellen op plaatsen waar jij ze niet wilt hebben verleden tijd. Het apparaat is zelfs geschikt voor gebruik op de meest gevoelige plekken, denk aan je hals, decolleté of dijen.

Hoe werkt een behandeling met Icoon Triolift?

Icoon Triolift is een specifieke endermologiebehandeling die erop gericht is om je lichaam te liften en vetcellen te verwijderen. Het is een vrij gelijke behandeling met onze HIFU Triolift-behandeling, maar wordt uitgevoerd met een ander laserapparaat. Hierdoor krijg jij sneller een resultaat te zien. Wil je dus snel vol zelfvertrouwen de deur uit? Dan is een behandeling met de Icoon Triolift een goede keuze. Uiteraard geven we je ook een voedingsadvies op maat, zodat jij het beste resultaat behaalt én behoudt met de body sculpting-behandeling.

Acne opleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek nu jouw behandeling

Wil jij ook slank en strak de zomer in? Of wil je niet langer wachten om goed in je vel te zitten? Met een Icoon Triolift-behandeling is het binnen handbereik. Plan een gratis intake in, zodat onze specialisten je kunnen adviseren over de behandeling. Mocht je al zeker weten dat de Icoon Triolift jou kan helpen, maak dan direct een afspraak voor de behandeling. Bij vragen staan we voor je klaar op info@giselene.nl.