Ooglidcorrectie zonder snijden in Oisterwijk

Wil je een ooglidcorrectie zonder snijden laten uitvoeren bij een professionele kliniek in Oisterwijk, vlak bij Tilburg? Bij Giselène beschikken we over de apparaten en technieken om een ooglidcorrectie zonder operatie uit te voeren. Dankzij een ooglidcorrectie verdwijnen overhangende oogleden en wallen. Je zicht verbetert en je krijgt een frisse, open blik.

Een betaalbare, effectieve ooglidcorrectie zonder snijden in onze kliniek in Oisterwijk

Als je angst hebt voor prikken en snijden, dan is een ooglidcorrectie zonder snijden een prettig alternatief voor een chirurgische ingreep. In onze praktijk in Oisterwijk, in de buurt van Tilburg, voeren we een ooglidcorrectie zonder snijden uit met behulp van de Xtreme Plasmaliftbehandeling. Dit apparaat heeft een sterk gefocuste laserstraal, die diep doordringt tot in de diepste huidlaag. Hierdoor verstrakt en verjongt je huid zonder natuurlijke uitstraling te verliezen. Je ervaart vele voordelen van een ooglidcorrectie zonder snijden in onze kliniek in Oisterwijk, dicht bij Tilburg:

  • Je ondergaat geen operatie, waardoor het niet nodig is om onder narcose te gaan.
  • We hoeven geen hechtingen bij je te plaatsen.
  • Het resultaat is snel en langdurig zichtbaar.
  • De hersteltijden zijn zeer kort.
  • De Xtreme Plasmalift waarmee we je behandelen is een uniek, veilig apparaat en het enige Europese plasmaliftapparaat dat werkt met gelijkstroom. Dankzij de sterk gefocuste plasmastraal is de kans op huidschade en pigmentproblemen nihil.
  • Je wordt behandeld door een professioneel en deskundig team.
Acne opleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek je eerste intakegesprek

Wil je graag een heldere, open blik zonder operatie? Kies dan voor een ooglidcorrectie zonder snijden in onze praktijk in Oisterwijk, op tien kilometer afstand van Tilburg. Maak nu een afspraak voor een gratis eerste intakegesprek. Naast ooglidcorrecties zijn wij ook gespecialiseerd in meerdere behandelingen, zoals een facelift zonder operatie. Heb je vragen over onze behandelingen? Stuur dan een e-mail naar info@giselene.nl.