Cellcosmet

Cellcosmet: een wereldberoemde Zwitserse traditie

De revitaliserende celbehandelingen van Cellcosmet en Cellmen zijn net als de high-tech horloges een wereldberoemd Zwitsers fenomeen. Beroemdheden uit de hele wereld genieten van de verjongende effecten van deze preventieve behandeling die hun huid in topvorm houdt. Het Cellap laboratorium in Zwitserland heeft unieke ervaringen met de toepassing van deze revitalisatiemethode op de huid. Wetenschappelijk onderzoek heeft geresulteerd in Cellcosmet en Cellmen, unieke huidverzorgingsproducten met een revolutionaire formule op basis van cellen. U kunt bij Giselène Instituut terecht voor de producten en behandelingen van Cellcosmet en Cellmen.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak

Bestel Cellcosmet in onze webshop!

Cellcosmet

Niet alleen hormonale veranderingen hebben invloed op de huid, ook milieuvervuiling en veroudering (vrije radicalen) zijn een aanslag op het metabolisme, de soepelheid en het vochtgehalte van de huid. Dit kan worden bestreden met een intensieve cosmetische behandeling op basis van celtherapie.

Garantie, veiligheid en bescherming

Ondersteund met waarborgen en veiligheidsprocedures. Wie Cellcosmet en Cellmen huidverzorging gebruikt, is in de veilige handen van specialisten. Alle producten voldoen aan de strengste eisen die er voor huidverzorgingsproducten bestaan. Voor het eerst worden de organische ingrediënten van een huidverzorgingslijn door twee Zwitserse Universiteitslaboratoria gecontroleerd. De potten zijn hermetisch gesealed – om versheid en hygiëne te kunnen garanderen. Elk doosje heeft een stempel met daarop de houdbaarheidsdatum van het product.

Geen problemen voor de gevoelige huid

Cellcosmet en Cellmen zijn hypoallergeen en non-comedogeen. De producten bevatten geen kunstmatige geurstoffen en alcohol. De formules van Cellcosmet Sensitive Dag en Sensitive Nacht bevatten geen propyleenglycol, waardoor het risico op allergische reacties tot een minimum wordt gereduceerd.

Geavanceerde bescherming van de huid

Zowel toegevoegde vitaminen E als de gestabiliseerde bio-integrale cellen beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht en milieuinvloeden. Cellcosmet en Cellmen neutraliseren vrije radicalen. Cellcosmet en Cellmen hydrateren,voeden en beschermen de huid. Daarom wordt aangeraden ze te gebruiken naast acne behandelingen met Retinol A of met AHA’s.