CelluBo

Wereldwijde innovatie tegen overtollig vet

We zijn erg enthousiast u te mogen informeren over een revolutionaire en innovatieve nieuwe techniek om langdurig van overtollig vet af te komen. Overtollig vet bestrijden met een langdurig effect was tot voor kort een enorme uitdaging. De meeste behandelingen werkten hooguit een paar uur of in het beste geval een paar dagen. CelluBo is dé gepatenteerde innovatie waarmee u voorgoed afrekent met vetophopingen. De klinisch volledig getestte techniek richt zich immers op de wortel van het probleem en zorgt voor een gladde en mooie huid. CelluBo scoort daardoor uitmuntend bij zowel gebruikers als behandelaars. Giselène Instituut is de eerste in Nederland die deze behandeling aanbied.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak
Om te begrijpen hoe CelluBo werkt, is het belangrijk te weten hoe vet ontstaat. Onder onze huid zitten vetcellen. Als jonge kinderen te veel verzadigde vetten binnen krijgen dan worden deze vetcellen vermenigvuldigd. Deze gaan er op latere leeftijd niet meer vanzelf of met sporten af. De CelluBo techniek zorgt ervoor om blijvend van deze vetcellen af te komen.

Hoe werkt CelluBo?

– De Cellum6 behandeling zorgt ervoor dat u strakke contouren krijgt, breekt vetcellen af (maakt teveel aan vetcellen kapot) en voert ze af waardoor u in korte tijd centimeters vet verliest.

– Body Shape Pro: bevat Capsicum, dit is een Spaanse rode peper die werkt op het afvoeren van afvalstoffen en de vetverbranding.

Vivibo zorgt voor:
– Gewichtsverlies
– Spieropbouw
– Spierconditie verbetering
– Bloedcirculatie verbetering

Met de CelluBo kuur heeft u een snellere spieropbouw, verliest u centimeters en krijgt u strakke lichaamscontouren. Al-met-al een heel mooi eindresultaat.

Hoe verloopt een behandeling?

Tijdens uw bezoek aan Giselène Instituut stellen we allereerst vast of een CelluBo-behandeling voor u geschikt is. U komt 3x per week voor een behandeling. 40 minuten lang krijgt u een lipomassage met de Cellum6 Daarna wordt u ingemasseerd met de Body Shape Pro waarmee u 10 minuten op de Vivibo gaat staan.

Wat zijn de resultaten van CelluBo?

Dat CelluBo werkt bewijzen de indrukwekkende resultaten! Zo is vaak binnen enkele dagen al een significante vermindering van overtollig vet te zien. De effecten op lange termijn zijn veelbelovend.

Is CelluBo veilig?

De CelluBo-behandeling is uitvoerig klinisch getest en volkomen veilig.

Welke nazorg is nodig?

– QMS exfoliant body
– QMS Intravital
– QMS Lift-O-Firm body

Ik wil ook CelluBo!

Maak dan een afspraak bij Giselène Instituut voor een consult. Een huidspecialist zal uw huid en mate van overtollig vet analyseren en vaststellen of u voor de CelluBo in aanmerking komt. Ook informeren we u tijdens dit vrijblijvend consult over de verdere behandeling en kosten.

Onze klanten aan het woord

Afgelopen week heb ik mezelf een cadeautje gegeven. Ik heb een tijdje wat minder kunnen sporten. Daardoor is mijn lijf wat slapper geworden en mijn figuur is veranderd. Ook door de hormoonschommelingen die nou eenmaal bij de leeftijd horen. Minder taille, slapper vel. Ik hoorde van de nieuw CelluBo methode bij Giselène en besloot ervoor te gaan. Na een allervriendelijkste ontvangst werd ik gewogen op een weegschaal die van alles aangaf: vetpercentage, vocht, alles erop en eraan. Toen kon de behandeling beginnen. Je krijgt duidelijke en vakkundige uitleg tijdens de behandeling. Het kan in het begin wat gevoelig zijn maar dat is snel over. De sterkte van het apparaat kan desgewenst aangepast worden. Na een tijdje wordt het prettig en voelt het als een stevige massage. Na de Endermologie behandeling word je ingesmeerd met een lekker ruikende crème waarop folie wordt aangebracht. Daarmee ga je op 15 minuten op een soort luxe trilplaat staan.Na de behandeling werd mijn lijf wat opgezwollen en het voelde aan als een stevige work-out. Na twee dagen begon ik resultaat te zien. Meten is weten. Ik had mijn buikomvang van tevoren gemeten en wat bleek: twee centimeter eraf. Verder is mijn maag platter, een plek die voor mij met training lastig platter te krijgen is. Ondersteunend gebruik ik nu een lekker ruikende scrub en crème om mijn huid stevig te krijgen. De eerste resultaten zijn naar mijn mening meer dan de moeite waard!
Annet