Craith Lab

De Craith Lab-producten die je bij Giselène kunt bestellen, zijn geboren uit passie; een passie voor huidverzorging en -gezondheid en de wens om de huid van zowel mannen als vrouwen gezond te maken en te laten stralen. Craith Lab is een professioneel cosmeticamerk met een innovatieve huidverzorgingslijn. De producten in deze lijn beschermen je huid tegen de negatieve gevolgen van ouderdom. Dankzij deze fijne producten krijg je een gezonde, stralende huid.

Je kunt een ruim assortiment aan Craith Lab-producten bestellen in onze webshop

Onze huid is continu in beweging en ondergaat voortdurend interactie met de buitenwereld. We worden blootgesteld aan uitlaatgassen van voertuigen, chemische lucht uit fabrieken en zonlicht. Maar ook van binnenuit beschadigt onze huid door bijvoorbeeld ongezonde voeding, stress en slaaptekort. De huidexperts van Craith Lab hebben deze negatieve invloeden in gedachten gehouden bij de ontwikkeling van de Craith Lab-productenlijn. Bij de ontwikkeling van de producten is gefocust op celcommunicatie, epigenetische wetenschap en huidverjonging. De producten beschermen de huidbarrière, waardoor de huid zo lang mogelijk gezond, stralend en rimpelvrij blijft. Craith Lab-producten zijn een onmisbare toevoeging aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine en zijn bij ons bestellen!

Bestel nu Craith Lab-producten bij ons

Wil jij graag je huid beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf? Kies er dan voor om de producten van Craith Lab te bestellen in de online shop van Giselène. Onze specialisten adviseren je graag over geschikte producten voor jou. Naast de Craith Lab-lijn bieden we nog meer productlijnen aan die je helpen huidveroudering te bestrijden. Bekijk bijvoorbeeld onze collectie Cellcosmet-producten of onze QMS anti-aginglijn. Heb je vragen over onze producten of behandelingen? Wij staan je graag te woord! Je kunt al je vragen e-mailen naar info@giselene.nl.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak