Cryoskinlift

Cryolift is een huidverstevigende, liftende, huidverjongende en huidverbeterende behandeling. Dit is dé allernieuwste techniek uit de medische wereld. Een Cryolift is een facelift door middel van het bevriezen van de huid. De Cryo geeft een constante, gestabiliseerde en koude (-8 graden) werking. Door deze kou krimpt de huid in en komt er zuurstof vrij. Hierdoor wordt het bindweefsel direct versterkt en wordt de wordt gladder, voller en sterker.

Door op het huidoppervlak krachtige serums en/of een collageen masker aan te brengen en met het Cryo handstuk in te werken komen de werkstoffen dieper in de huid (mesotherapie). Tevens verbetert de huiddoorbloeding en de pompwerking van de kleinste bloedvaatjes (vaatmotriciteit). Hierdoor wordt de huid voorzien van zuurstof en voedingsstoffen. Dit is essentieel voor de aanmaak van collagene- en elastinevezels (huidversteviging). Deze techniek is afkomstig uit de medische wereld en heeft daar reeds zijn sporen verdient. Elke huid kan behandeld worden met de cryolift, zelfs de zeer gevoelige huid! De therapie is veilig, pijnloos en effectief.

Cryolift kan als periodieke gezichtsbehandeling en in kuurverband ondergaan worden. Voor een beter resultaat ook als nabehandeling van microdermabrasie en microneedling.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak