DUOLIFT

Veilige en effectieve face- & bodylift  zonder snijden!

Het fijne van ouder worden is onze levenservaring. Natuurlijk zijn we dankbaar voor elke verjaardag die we gezond mogen vieren! Maar om de jaren terug te zien op ons gezicht…

dat vinden we een beetje minder. Denk jij ’s morgens ook wel eens: ‘Ik voel me fris en fruitig maar dat zie ik niet terug in mijn spiegelbeeld’ en gaat cosmetische chirurgie je net een stap te ver?

Je innerlijke schoonheid terugzien in je uiterlijk: met de nieuwste technieken kan dat! Daarvoor investeren we bij Giselène instituut in zowel apparatuur als scholing. We zijn er trots op om je te laten kennismaken met de  DUOLIFT: radiofrequentie microneedling (BFABO-behandeling) gecombineerd met celtherapie (© celltherapie.nl).

Boek een gratis intakeMaak een afspraak

Weetje

In het bindweefsel van onze middelste huidlaag (ook wel de lederhuid of dermis genoemd) bevinden zich de eiwitten collageen en elastine die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van de huid.

Wat doet het?

DUOLIFT zorgt er relatief snel voor dat:

  • je huid vernieuwt, verstevigt en verstrakt,
  • je poriën fijner worden,
  • hyperpigmentatie (bruine vlekken) en littekens verminderen.

Hoe werkt het?

De behandeling richt zich op de lederhuid. Met gouden naaldjes (schrik niet, die zijn héél fijn) trekken we gecontroleerd microscopisch kleine kanaaltjes. Daarbij geven we elektromagnetische golven af (radiofrequentie) die kleine warmtebeschadigingen maken. Tegelijk passen we celtherapie toe, waarbij hyaluronzuur, retinol of prp op een veilige manier direct in de huidcellen terechtkomt.

Hyaluronzuur is een organische stof die ons lichaam (huid en bindweefsel) van nature bevat. Het speelt een cruciale rol in de hydratatie; één molecuul van deze stof kan 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden.

Retinol (of vitamine A1) is een vet-oplosbare vitamine die van belang is voor de opbouw van haarvaten en daarmee voor de gezondheid van alle cellen.

PRP staat voor Plasma Rich in Platelets. In het lichaamseigen bloedplasma zitten groeifactoren die helpen beschadigd weefsel te herstellen en de aanmaak van collageen en elastine stimuleren.

De twee methoden richten zich met hetzelfde doel op dezelfde behandelgebieden. Hierdoor versterken ze elkaar: het helingsproces stimuleert de collageen- en elastineproductie en krijgt een extra boost door de werkzame stoffen die we op precies de goede plaats kunnen inbrengen.

Resultaat: omdat het bindweefsel zich verstevigd en inkrimpt word de huid voller, strakker en egaler, rimpels en plooien verdwijnen en er komt een betere doorbloeding op gang.

Boek online een gratis intake / adviserend gesprek.