Endermologie behandeling

 

Wil je graag een endermologiebehandeling ondergaan in een professionele kliniek in Oisterwijk, nabij Vught en Tilburg? Giselène heeft verschillende behandelingen om huidveroudering tegen te gaan, waaronder endermologie. Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft ons lichaam op sommige plaatsen te zwaar. Een endermologiebehandeling in onze praktijk in Oisterwijk helpt je het opgeslagen vet op specifieke plaatsen te verminderen.

 

Verstevig je huid dankzij een endermologiebehandeling in onze kliniek in Oisterwijk

We voeren onze endermologiebehandelingen uit in onze kliniek in Oisterwijk, op tien kilometer afstand van Tilburg en zestien kilometer van Vught. Tijdens de behandeling gebruiken we een LPG-apparaat dat ontwikkeld is door Louis Paul Guitay. De door LPG lipo-massagetechnologie geeft je op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet. Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Het apparaat stimuleert onderhuidse cellen om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Tijdens de behandeling pakken de cilinders van het LPG-apparaat een huidplooi in het behandelde gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Een endermologiebehandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Zo kun je zonder operatie snel en blijvend vet verliezen. Behalve ongewenst vet zijn ook andere aandoeningen zeer geschikt om behandeld te worden met endermologie. Naast endermologie bieden we je de mogelijkheid om voor andere bindweefselbehandelingen te kiezen, zoals een LipoBodyLift-behandeling en de Icoon Triolift-behandeling. Onze specialisten adviseren je graag over alle beschikbare behandelingen.

 

Welke resultaten mag je verwachten?

Door middel van een endermologiebehandeling in onze kliniek in Oisterwijk, dicht bij Tilburg en Vught, activeren we slapende cellen in de diepere huidlaag. Dankzij de mechanische stimulatie van cellen verstevigt je huid. Het resultaat is een stevige, egale, sterke en zachte huid. Dit effect wordt sterker als je het voedingsadvies van onze specialisten opvolgt.

 

Maak een afspraak voor een endermologiebehandeling in onze praktijk in Oisterwijk

Ben je al geruime tijd bezig met afvallen, maar blijf je last hebben van vetophopingen op bepaalde plekken? Een endermologiebehandeling in onze kliniek in Oisterwijk, op korte afstand van Tilburg en Vught, helpt bijvoorbeeld om je cellulitis te verminderen. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze specialisten. Bij Giselène bieden we je een totaalaanpak van huid- en lichaamsverbetering. Je kunt bij ons daarom ook terecht voor QMS anti-agingproducten. Heb je vragen over onze behandelingen of producten? Stel je vraag in een e-mail naar info@giselene.nl.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak