Endermologie behandeling

Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft ons lichaam op sommige plaatsen te zwaar. Een endermologiebehandeling bij Giselène Instituut in Oisterwijk helpt u het opgeslagen vet op specifieke plaatsen te verminderen.

Tijdens de behandeling gebruiken we een LPG-apparaat. De door LPG (Louis Paul Guitay) ontwikkelde lipo-massagetechnologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet. Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Het apparaat stimuleert onderhuidse cellen om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Tijdens de behandeling pakken de cilinders van het LPG-apparaat een huidplooi in het behandelde gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Een endermologiebehandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. 

Doormiddel van een endermologie behandeling activeren we slapende cellen in de diepere huidlaag. Dankzij de mechanische stimulatie van cellen verstevigt uw huid. Het resultaat is een stevige, egale, sterke en zachte huid. Dit effect wordt sterker als u het voedingsadvies van onze specialisten opvolgt.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze specialisten. Bij Giselène Instituut bieden we een totaalaanpak van huid- en lichaamsverbetering.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak