HifuTriolift

HIFU Triolift-behandeling in Oisterwijk, nabij Tilburg en Vught

Wil je graag een HIFU Triolift-behandeling ondergaan in de omgeving van Tilburg en Vught? Onze HIFU Triolift-specialisten verwelkomen je graag voor een behandeling in onze kliniek in Oisterwijk, op zestien kilometer afstand van Vught en tien kilometer afstand van Tilburg. Dankzij een HIFU Triolift krijg je een strakker gelaat. Je huid ziet er minder grauw uit en je krijgt een frisse blik.

Hoe werkt een HIFU Triolift-behandeling door onze specialisten?

Door middel van geluidsgolven wordt de temperatuur in de huid van de te behandelen zone tot 65° verhoogd. Deze stijging activeert de celvernieuwing en collageenproductie in de huid. Het bijzondere aan de behandeling is dat oud collageen wordt vervangen door nieuw collageen. De HIFU is in staat om de zogenaamde SMAS-laag in de huid te verwarmen, waardoor deze onmiddellijk verstrakt. De SMAS-laag is de laag onder het spierweefsel. De SMAS-laag is de laag weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift, waardoor de HIFU-behandeling een facelift zonder operatie is. Daarnaast kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier precies de juiste diepte-energie afleveren waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Een van de grote voordelen van HIFU is dat het huidoppervlak niet wordt beschadigd. Je huid ziet er na de behandeling niet gezwollen of beschadigd uit. Het uiteindelijke resultaat wordt na zes maanden bereikt doordat de aanmaak en vervanging van collageen nog weken na de behandeling doorgaat. De HIFU Triolift-behandeling in onze kliniek in Oisterwijk, nabij Tilburg en Vught, is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

De resultaten van een HIFU Triolift-behandeling

Direct na de behandeling ervaart en ziet de cliënt een strakker gelaat. Dit resultaat wordt geleidelijk nog beter. Eén behandeling is voldoende om het proces van collageenvernieuwing op gang te brengen. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na vier maanden. Tot zes maanden na de behandeling kunnen nog verbeteringen geconstateerd worden. Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar of zijn volledig weg. De huid is gelift. Bij een lift van de wenkbrauwen krijg je een open, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën en een strakkere huid. Wil je je huid een handje helpen in het verjongings- en verstevigingsproces? In onze webshop vind je een uiteenlopend assortiment aan anti-agingproducten. Bekijk bijvoorbeeld eens onze collectie Craith Lab-producten.

Welke zones kunnen worden behandeld met de HIFU Triolift?

In onze kliniek in Oisterwijk, nabij Tilburg en Vught, kunnen we met een HIFU Triolift-behandeling de volgende zones aanpakken:

  • Onderkin en kaaklijn
  • Wenkbrauwen, oogleden en onderkant van de ogen
  • Wangen en voorhoofd
  • Kraaienpootjes
  • Hals

Voor wie is de behandeling geschikt?

De HIFU Triolift-behandeling is geschikt voor:

  • Mensen die er jonger uit willen zien zonder snijden en zonder herstelperiode
  • Mensen met vage kaaklijnen, neus-lipplooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, verslapte hals, fijne lijntjes en rimpels of grote poriën
  • Vrouwen én mannen

Onze specialisten adviseren je graag over deze behandeling tijdens je gratis eerste intakegesprek.

Maak nu een afspraak voor een HIFU Triolift-behandeling

Woon je in de omgeving van Vught of Tilburg en wil je graag een professionele HIFU Triolift -behandeling laten uitvoeren? Maak dan een afspraak met onze specialisten in Oisterwijk. Giselène biedt een totaalaanpak op het gebied van huid- en lichaamsverbetering. Je kunt daarom bij ons terecht voor vele behandelingen. Bekijk bijvoorbeeld eens wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van professionele laserontharing. Je ontvangt daarnaast bij iedere behandeling deskundig voedingsadvies om de conditie van je huid van binnenuit optimaal te houden. Heb je vragen over de behandelingen in onze praktijk in Oisterwijk, op korte afstand van Tilburg en Vught? Stuur dan een e-mail naar info@giselene.nl.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak