Laserlift

Laserlift Trioskinlift: LP: Yaglaser 

De Laserlift noemen ze niet voor niets de ‘Trioskinlift laser’. Dit omdat je de huid op alle 3 de gebieden aanpakt om te verjongen.
1. Inkrimpen (liften) van de opperhuid
2. Nieuw collageen en elastine aanmaken
3. Opvullen met lichaamseigen stoffen collageen-elastine- hyuronzuur.
De Trioskinlift laserbehandeling is pijnloos, zonder downtime, kan het hele jaar door uitgevoerd worden en laat uw huid weer stralen.Tevens is deze behandeling voor verslapping op het lichaam.

 Laserlift Trioskinlift lp: YAG laser
* Lichte Rimpels
* Oppervlakkige en diepe pigmentvlekken (o.a. ouderdomsvlekken)
* Huidverstrakking
* 100% pijnloos
* Huidverstrakking lichaam

Boek een gratis intakeMaak een afspraak

De Laserlift behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de beste lasertherapie op de markt. Deze laser werkt zeer precies. Er worden kleine gaatjes gemaakt in de huid, zonder de opperhuid te beschadigen. Op deze manier wordt uw huid gestimuleerd om weer huid eigen collageen en elastine aan te maken.
We worden allemaal ouder, en uiteindelijk kun je dit goed zien aan onze huid. Soms doet dat ons er moe en dof uitzien. Een facelift is voor veel mensen erg ingrijpend en kostbaar. De Laserlift huidverjongende behandeling biedt voor iedereen een uitkomst. De behandeling duurt minder dan een uur, is vrijwel pijnloos en gebeurt zonder onderbrekingen. Verdoving vooraf is niet nodig en de behandeling is veilig voor alle huidtypes. De behandeling kan het hele jaar door uitgevoerd worden en laat uw huid weer stralen!

Het resultaat is een stevigere huid met een liftend effect. De huid voelt na 1 behandeling al steviger en strakker aan. Op langere termijn heeft deze behandeling een optimaal resultaat. Dit komt door de stimulatie van nieuw collageen tijdens de behandeling. Ook fijne lijntjes kunnen hierdoor nog subtieler worden.
Traject behandeling
* 30-90 minuten per behandeling
* 2-5 behandelingen
* Interval 2-4 weken

Zon/zonnebank/zelf-bruining crème
Bij de Laserlift trioskinlift is het naast andere lasers wel toegestaan voorafgaand en na de behandeling gebruikt te maken van zonnebank en te zonnen mits collageen-elastine sunpro SPF 50.
Huidreactie na de behandeling
Na de behandeling is er kans op erytheem (roodheid), echter zal dit binnen een paar uur verdwijnen. De doorbloeding van de huid wordt goed gestimuleerd. Houdt u er rekening mee dat u niet in 1 dag ouder, en dus ook niet met 1 behandeling in 1 dag er weer 10 jaar jonger uit zult zien. Laat u goed adviseren en kom vaker langs bij Giselène Instituut om een stralende huid te krijgen en te behouden!

Advies na de behandeling: vermijd exfolierende creme of peeling voor 1 dag.