Laserlift

Laserliftbehandeling in Oisterwijk

Als je een professionele laserliftbehandeling wilt laten uitvoeren, dan ben je bij Giselène in Oisterwijk aan het juiste adres. Dankzij de ontwikkeling van laserapparatuur zijn er diverse behandelmogelijkheden beschikbaar om de huid te verjongen, te vernieuwen en de huidstructuur te verbeteren. De Laserlift is de nieuwste behandeling in ons aanbod en pakt huidveroudering aan zonder inwerktijd van de behandeling. Krijg direct een strakkere, gladdere en jonger uitziende huid dankzij een laserliftbehandeling door onze specialisten in Oisterwijk, nabij Tilburg.

Meer informatie over een laserliftbehandeling in onze kliniek in Oisterwijk

Huidveroudering uit zich niet alleen in fijne en diepe rimpels, maar ook in verslapping van de huid, vergroving van de huidstructuur, pigmentvlekken en een vale huidskleur. Huidveroudering ontstaat door een verlies van elastine en collageen. Dit zijn de bindweefselvezels die zorgen voor trekvastheid en stevigheid. De snelheid waarin de huid veroudert, hangt af van vele factoren, zoals erfelijke aanleg, levensstijl en de mate van blootstelling aan uv-straling. Huidveroudering is onvermijdbaar en hoort bij het leven. Ondanks huidveroudering willen we wel mooi ouder worden en de huidkwaliteit optimaal houden. De Laserlift behandelt huidveroudering op een natuurlijke manier, waardoor de huid zelf aan het werk gezet wordt om sterker en gezonder te worden.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak

Voor wie is de laserliftbehandeling geschikt?

De laserliftbehandeling in onze kliniek in Oisterwijk, nabij Tilburg, is geschikt voor mensen van 30 jaar en ouder die hun huid willen versterken. De Laserlift stimuleert de diepere huidcellen om nieuw collageen aan te maken. De aanmaak van collageen loopt terug vanaf je 25e levensjaar, waarna de huid zijn stevigheid verliest.

Toepassingen van de laserliftbehandeling

Tijdens een laserliftbehandeling in onze kliniek in Oisterwijk, in de buurt van Tilburg, kunnen het gezicht, de handen, het decolleté en de hals worden behandeld. Doordat een behandeling met de Laserlift nagenoeg pijnloos is, kan deze ook worden toegepast op gevoelige delen, zoals rond de ogen en mond. Heb je interesse in een specifieke verjongingsbehandeling van de huid rondom je ogen? Bekijk dan eens onze professionele plasmaliftbehandeling. Dit is in feite een ooglidcorrectie zonder snijden.

Hoe werkt de laser?

De golflengte van de laserstralen van de laserbehandeling is 1.064 nanometer, maar er kan ook gewisseld worden naar laserstralen met een golflengte van 532 nanometer. Deze laatste golflengte is ideaal voor het behandelen van lichtere vlekken. De Laserlift zendt korte, krachtige lichtflitsen uit. Deze gefractioneerde pulsen dringen door tot in de lederhuid, veroorzaken daar kleine micro-explosies en stimuleren de aanmaak van fibroblasten. Deze fibroblasten zorgen er vervolgens voor dat nieuw collageen wordt aangemaakt. Collageen is belangrijk voor het steunweefsel van de huid. Het herstelt oneffenheden en de huid wordt op natuurlijke wijze gelift. Naast huidverjonging kan de laserlift ook ingezet worden voor:

  • Vermindering van fijne lijntjes
  • Verbetering van een grove huidstructuur en zichtbare poriën
  • Vermindering van littekens, zoals striae en post-acnelittekens
  • Vermindering van ongelijkmatige pigmentatie, waaronder melasma
  • Aanpakken van rosacea en gebroken haarvaatjes
  • Vermindering van cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd
  • Verwijdering van tatoeages

Voor de behandeling

De therapeute neemt in onze kliniek in Oisterwijk de geschiktheid voor de laserliftbehandeling en eventuele risicofactoren door. De laserlift mag op nagenoeg alle huidtypen worden toegepast, ook gedurende de zomermaanden. We raden je wel af om vier weken voor en na een behandeling in direct zonlicht te begeven met je gelaat. De rest van je lichaam mag je in deze periode wel blootstellen aan zonlicht. Bescherm je huid altijd met een goede zonnebescherming van SPF30.

Tijdens de behandeling

Tijdens de laserliftbehandeling in onze kliniek in Oisterwijk, in de buurt van Tilburg, dien je een beschermende bril te dragen. De huid wordt gereinigd. Nadat de scanner op je huid is geplaatst, voelt de patiënt warme pulsjes op de huid. Zo behandelen we het hele gebied zeer nauwkeurig. De behandeling zelf is pijnloos. Bij de behandeling zal je huid lichtrood worden. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Na de behandeling

Er is geen downtime na de behandeling, je hoeft dus geen zorgen te hebben over huidirritaties. De huid zal na de behandeling iets warmer aanvoelen. Dit behandelen we na met een verkoelende nabehandelingscrème en mogelijk wat camouflage. Na de behandeling mag je gewoon weer douchen en producten gebruiken. We raden je wel aan gedurende vier weken na de behandeling uit de zon te blijven.

Het resultaat

Het proces van collageenvorming heeft tijd nodig. Na minimaal drie maanden kun je het uiteindelijke effect van de behandeling pas zien. Het nieuwe weefsel dat door de huid is aangemaakt zal niet verdwijnen na verloop van tijd, dus de resultaten zijn blijvend. Uiteraard kan het verouderingsproces van de huid niet stop gezet worden en zul je het resultaat moeten onderhouden. Je kunt je huid een handje helpen door onze QMS anti-agingproducten te gebruiken. Bekijk onze webshop en ontdek het uitgebreide assortiment aan anti-agingproducten.

Mogelijke combinatiebehandelingen voor een strakke huid

Wil je expressierimpels, zoals een fronsrimpel en voorhoofdrimpels, helemaal weg hebben? Dan kun je ervoor kiezen botox of fillers te laten zetten. Bespreek daarvoor de mogelijkheden met de specialisten in onze praktijk.

Maak nu een afspraak

Indien je interesse hebt in een laserliftbehandeling, kun je eenvoudig een afspraak maken met onze specialisten in Oisterwijk. Is het je eerste bezoek aan de praktijk? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Voor vragen over deze of andere behandelingen kun je een e-mail sturen naar info@giselene.nl.