Liquid Facelift

Een liquid facelift heeft hetzelfde effect als een chirurgische facelift maar dan met injectables. Het is de ideale totaalbehandeling voor het gezicht dat al wat ouder is. Deze behandeling wordt vooral toegepast bij vrouwen en mannen tussen de 40 en 70 jaar oud.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt het onderhuidse bindweefsel aangevuld met natuurlijke en afbreekbare vulmiddelen. De huid wordt als gevolg hiervan gelift, waardoor contouren herstellen, jukbeenderen worden geaccentueerd en de kaaklijn verstrakt. Het gevolg is een vergelijkbaar resultaat als dat van een chirurgische facelift, maar dan zonder littekens.

Voordelen liquid facelift t.o.v. de klassieke facelift en MACS-lift

• Geen narcose noodzakelijk.
• Geen littekens na de ingreep.
• Korte hersteltijd.
• U behoudt uw natuurlijke uitstraling en het volume in het gezicht wordt hersteld.
• Direct resultaat.
• U kunt meekijken tijdens de behandeling.

Resultaat

Het resultaat van een liquid facelift houdt ruim een jaar aan. Daarna moet u terugkomen voor een onderhoudsbehandeling, waarvoor minder vulmiddel nodig zal zijn. De gang van zaken omtrent deze methode wordt uitgebreid met u besproken tijdens het behandelplan.

Gratis consult liquid facelift

Om u goed te kunnen adviseren is het nodig dat wij u persoonlijk ontmoeten. Een consult is dus altijd noodzakelijk. Dat geldt voor alle behandelingen die bij ons plaatsvinden. Daarom werken wij met gratis en geheel vrijblijvende consultgesprekken.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak