Mesotherapie (Mesolift)

Www.Mesotherapie.nl

Mesolift

De Mesotherapie behandeling is voor jong en oud en verbeterd de algehele huidconditie. Bij de Mesolift behandeling worden de liftpunten van de huid opgevuld met lichaamseigenstoffen. Dit zijn bijvoorbeeld rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. De hoog gedoseerde ingrediënten geven uw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces worden tegengegaan!
Merkt u dat door de jaren heen de huidverslapping toeneemt en wilt u uw huid een heerlijke oppepper geven? Dan heeft Giselene Instituut de juiste behandeling voor u! Mesolift!

Wat is Mesolift?

Uw huid word eerst gepeeld zodat de werkstoffen beter worden opgenomen en daarna worden uw liftpunten opgevuld met gecrosslinkte hyaluronzuur (een lichaamseigen stof). De resultaten zijn waanzinnig en u heeft een natuurlijke strakke huid.  Wij zijn het eerste en enige Instituut in Nederland met deze unieke behandeling.

 

Mesolift indicaties

  • Verslapping + Verzakking
  • Rimpels
  • Fijne lijntjes
  • Collageen & elastine aanmaak stimuleren
  • Huidverstrakking
  • Grove huidstructuur
  • Dehydratie van de huid
Boek een gratis intakeMaak een afspraak

De Behandeling

Bij Giselène Instituut werken onze huidspecialisten met een zogeheten meso-gun. De meso-gun brengt door middel van kleine injecties verschillende werkzame stoffen in uw huid, waardoor uw probleemgebieden doelgericht en effectief worden aangepakt. Zo worden bijvoorbeeld door het inbrengen van hyaluronzuur en vitamine cocktails uw fibroblasten aangezet tot het aanmaken van collageen, wat de algehele conditie van uw huid verbetert. Ook kunnen onze deskundige huidspecialisten een pakket van werkzame stoffen op maat voor u maken, waardoor voor elke huidprobleem een oplossing is en u tevreden en stralend naar huis zult terugkeren.

Afspraak maken of meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over de Skinboosters behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, nodigen wij u graag uit bij Giselène Instituut voor een vrijblijvend consult.

Wij hebben 25 jaar ervaring en zijn het eerste en enige Instituut in Nederland met deze therapie. www.Mesotherapie.nl