Mesolipo (Mesotherapie)

Mesolipo

Www.Mesotherapie.nl

De Mesolipo-vetsmeltinjectie is een behandeling die is ontworpen voor lichaams- en gezichtscontouren. Deze kan worden gebruikt om geselecteerde lichaamsdelen naar uw wens te vormen. Met behulp van mesotherapie-technieken richt het zich op plaatselijke vetophopingen en cellulitis en is het minder invasief dan alternatieve methoden zoals liposuctie. Deze injectie bevat natuurlijke sojalecithine en enzymen die helpen bij het aanpakken en oplossen van kleine en hardnekkige vetophopingen die resistent zijn tegen andere methoden van gewichtsverlies.

De Mesolipo-vetsmeltinjectie 

De meesten van ons krijgen klontjes en bultjes van vet en/of cellulitis. Dit vet is niet gemakkelijk te verwijderen en vereist veel toewijding en discipline bij het gebruik van traditionele methoden. De Mesolipo-vetsmeltinjectie met behulp van mesotherapie-technieken is specifiek gericht op gelokaliseerde vet- en cellulitisafzettingen. Het is een minder alternatief voor liposuctie en lost langzaam de afzettingen op met injecties van stoffen die zich speciaal op de vetcellen richten. Hierna gaat het lichaam verder met het op natuurlijke wijze verwijderen van de afvalstoffen in het leven.

De voordelen

  • Een algehele narcose is niet nodig, omdat de procedure pijnloos is en geen ongemak veroorzaakt
  • Korte herstelperiode, waardoor een snelle terugkeer naar het werk en de normale activiteiten mogelijk is
  • Betaalbaarder dan andere chirurgische alternatieven
  • Verbetert het uiterlijk van de huid en vermindert cellulitis

Boek een gratis intakeMaak een afspraak

Mesotherapie indicaties

Lichaamscontouren

Lichaamscontouren zijn een efficiënte manier om de laatste stukjes hardnekkig vet te verminderen die voortdurend weerstand bieden aan diëten en natuurlijke lichaamsbeweging. Aangezien traditionele methoden om het lichaam vorm te geven geen invloed lijken te hebben op deze vetophopingen, kan de MesoLipo-vetsmeltinjectie een geschikt alternatief zijn om uw lichaam te helpen deze te verwijderen.

Cellulitis

Cellulitis bestaat uit vet onder de huid. De huid is ongelijk doordat de onderhuidse vetcellen tegen het bindweefsel worden gedrukt wat resulteert in een hobbelig ogende huid. Het is onschadelijk en duidt niet op obesitas, maar sommige mensen kunnen ervoor kiezen om het te behandelen vanwege de onooglijkheid ervan. De aanwezigheid van cellulitis kan erfelijk zijn, maar kan ook worden veroorzaakt door een onevenwichtige voeding, een traag metabolisme of uitdroging. De Mesolipo-vetsmeltinjectie lost langzaam op en vermindert het uiterlijk van cellulitis zonder dat uitgebreide chirurgische methoden nodig zijn.

Vet/gewichtsverlies

Deze vetcellen staan bekend als onderhuids vet. Het is moeilijker om zich te ontdoen van in plaats van normaal visceraal vet en intramusculair vet, dus wordt het als populair beschouwd. Bij de meeste vrouwen bevindt onderhuids vet zich rond de billen, heupen en dijen. Voor de meeste mannen wordt het opgehoopt bij de love handles. Mesolipo is erg handig voor het verminderen van het aantal plaatselijke vetophopingen in uw lichaam. De resultaten zullen merkbaar zijn na vier of meer sessies.

Bijwerkingen van de Mesolipo-vetsmeltinjectie 

Deze methode van gewichtsverlies helpen bij het verminderen van plaatselijke vetophopingen en de resultaten zijn zichtbaar na vier of meer behandelsessies. Het is een snelle procedure en eventuele bijwerkingen zullen gering zijn, zoals zwelling, blauwe plekken en pijn, en deze zouden op natuurlijke wijze in korte tijd moeten verdwijnen.

Afspraak maken of meer informatie?

Indien u meer informatie wenst of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, nodigen wij u graag uit bij Giselène Instituut voor een vrijblijvend consult.

Wij hebben 25 jaar ervaring en zijn het eerste en enige Instituut in Nederland met deze therapie. www.Mesotherapie.nl