Mesothreadlift

Wat is Mesothreadlifting?

Meso Threadlifting is de perfecte vervanging voor de traditionele facelift. Deze lifting heeft als groot voordeel dat er niet door een plastisch chirurg gesneden hoeft te worden en er dus ook geen littekens achterblijven. Het is veel goedkoper dan de traditionele lifting en daardoor voor iedereen financieel haalbaar. Daarbij is er geen herstelperiode nodig en het resultaat blijft minimaal 2 jaar zichtbaar. De Meso Threadlifting is ideaal om een hangende huid weer strak te maken en een mooie reconstructie van de contouren te creëren. De PDO-threads zijn een uitkomst voor als fillers niet meer genoeg voor je kunnen doen en je (nog) geen operatie wil ondergaan.
Boek een Gratis IntakeOf maak een Afspraak

Contact informatie

Burgemeester Vogelslaan 109
5062 KP Oisterwijk
Nederland
Open adres in Google Maps

Telefoon: 06 - 556 84 225
E-mail: info@giselene.nl

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Openingstijden

Maandag   gesloten
Dinsdag   09.00 - 19.00 uur
Woensdag   09.00 - 19.00 uur
Donderdag   09.00 - 19.00 uur
Vrijdag   09.00 - 18.00 uur
Zaterdag   09.00 - 14.00 uur
Zaterdagmiddag   op afspraak
Zondag   gesloten
's Avonds door de week   op afspraak

Wat zijn PDO-threads?

PDO threads zijn simpele hechtdraadjes die gemaakt worden uit polydioxanone. First Lift Threads lossen op binnen 8 maanden maar de resultaten kunnen wel tot 2 jaar duren. Polydioxanon is een materiaal dat al jaren in de geneeskunde als hechtingsmateriaal wordt gebruikt. Men kwam er achter via klinisch onderzoek dat deze hechtdraadjes de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert. Collageen, elastine en hyaluronzuren zijn de stofjes die verantwoordelijk zijn voor het handhaven van strakheid in de huid. De draden hebben verschillende lengtes. Kortere draden werken perfect rond de ogen als een alternatief voor botox. Echter in tegenstelling tot Botox raken de gezichtsspieren niet geïmmobiliseerd. De langere PDO threads (zoals de Barb-threads) zijn perfect voor het bereiken van een delicate kaaklift.

Wat doen PDO-threads?

PDO-threads zijn een nieuwe manier om rimpels en verslapte huid te behandelen in de esthetische geneeskunde. De oplosbare draadjes die in de procedure worden gebruikt geven een subtiele stimulatie van de huid en in tegenstelling tot fillers zorgen zij vooral voor een gerichtere lift van de huid. Door PDO-threads samen met fillers en Botox te combineren kunnen er nog betere resultaten geleverd worden zonder gebruik te maken van het scalpel.

Het verschil met andere threads?

De PDO-threads komen in verschillende lengtes waardoor voor elk gebied een optimaal resultaat bereikt kan worden.