QMS

Voor een jeugdigere, frisse huid

QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer ‘op te vullen’ met collageen. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken. In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen in de huid aan. Dit hooggedoseerd collageen bevat 82% actieve werkstoffen.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak

Bestel QMS in onze webshop!

QMS

Welke resultaten kunt u van QMS verwachten:

• Gladdere huid
• Stralende huid
• Stevigere huid
• Strakkere kaaklijn
• Vollere huid
• Zachtere huid
• Vermindering van fijne lijntjes
• Vermindering van droogtelijntjes
• Egalere huid
• Fijnere poriën
• Minder roodheid
• Betere hydratatie

Hoe ontstaat een rimpel in de huid?

Een rimpel onstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van ons collageen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom noodzakelijk.

Belangrijk om te weten: nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

QMS producten

Alle producten van QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat. Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de Nextt Exfoliant fruitzuur. De fruitzuren van QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% en de PH-waarde is 3.5. Dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Nextt Exfoliant Fluid bevat Glycolzuur, Wijnzuur, Appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de NEXTT formule. Dit wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten.

QMS Medicosmetics is geschikt vanaf 28 jaar. Na een maand wordt het huidreliëf gladder en na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

De producten van QMS geven onze huid terug wat hij nodig heeft. De QMS Medicosmetics collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases.

U start altijd met een fase 1 en na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3. Dit heeft met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

Fase 1: In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.
Fase 2: In deze fase werken we op de versteviging van de huid.
Fase 3: In deze fases gaan we werken op de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

QMS zuurstof: Fase 1, 2 & 3.

QMS behandelingen dienen correct in fases uitgevoerd te worden. Informeer de specialisten van Giselène Instituut naar de mogelijkheden.