Xtreme Plasma Lift

Plasmaliftbehandeling in Oisterwijk

Wil je graag een plasmaliftbehandeling ondergaan en ben je op zoek naar een goed aangeschreven cosmetisch instituut in de buurt van Oisterwijk, Tilburg en Vught? Bij Giselène in Oisterwijk gaan we voor goud en dat lukt telkens weer met de Xtreme Plasmaliftbehandeling! Een behandeling die ons uniek maakt in de regio.

Een plasmaliftbehandeling met de Xtreme Plasma Lift in onze kliniek in Oisterwijk

Plasma heeft een liftend en verjongend effect op je ogen. Tijdens een plasmaliftbehandeling worden de diepere huidlagen rondom je ogen gestimuleerd. Hierdoor maakt je lichaam nieuw collageen aan. De huid rondom je ogen wordt steviger en krijgt meer volume. Je ogen gaan weer stralen! We kunnen de volgende plasmaliftbehandelingen met de Xtreme Plasmalift bij je uitvoeren bij onze praktijk in Oisterwijk, nabij Tilburg en Vught:

Waarom hebben wij de beste plasmaliftbehandeling in regio Tilburg en Vught?

Bij onze schoonheidssalon in Oisterwijk, in de buurt van Tilburg en Vught, gebruiken we de Xtreme Plasmalift om een plasmaliftbehandeling uit te voeren. Dit apparaat is uniek vanwege de gefocuste plasmastraal. Andere plasmapennen maken puntjes tot 4 millimeter en kunnen de huid enkel oppervlakkig behandelen. De Xtreme Plasma Lift daarentegen maakt puntjes van 0,1 millimeter, waarmee we intensief kunnen scannen. Dankzij deze sterk gefocuste straal werken wij tot in de dermis en niet alleen oppervlakkig, zoals andere plasmapennen bij deze laserliftbehandeling. Daarnaast is dit het enige Europese plasmaliftapparaat dat werkt met gelijkstroom.

Maak nu een afspraak voor een plasmaliftbehandeling

Wil je graag je ogen laten liften door middel van een plasmaliftbehandeling in onze praktijk in Oisterwijk, nabij Vught en Tilburg? Je kunt een gratis intake boeken of direct een afspraak met ons maken. We stellen een plasmaliftbehandeling op maat voor je op bij de praktijk, zodat we het beste resultaat bij je boeken. Heb je vragen? Je kunt een e-mail sturen naar info@giselene.nl.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak