HiFu 3D

Huidlift zonder snijden in de diepste huidlagen

Hifu 3D is een techniek die de huid van binnenuit lift tot in de diepste laag, ook wel bekend als de SMAS-laag. De SMAS-laag is de eerste spierlaag direct onder het vetweefsel. Bij deze techniek wordt het onderhuidse bindweefsel en de lederhuid samengetrokken, wat resulteert in een directe lift zonder herstelperiode. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 120 dagen, omdat ook nieuwe fibroblasten worden aangemaakt, waardoor oud collageen en elastine worden vervangen door nieuw collageen en elastine.

Hoe werkt Hifu 3D?

Door geluidsgolven wordt de temperatuur in de huid van de te behandelen zone verhoogd tot 65 graden. Deze stijging activeert de celvernieuwing en collageenproductie in de huid. Wat de behandeling uniek maakt, is dat oud collageen wordt vervangen door nieuw collageen. Hifu 3D kan de zogenaamde SMAS-laag in de huid verwarmen, waardoor deze onmiddellijk verstrakt. De SMAS-laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische huidlift. Daarnaast kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier exact de juiste diepte-energie afleveren op de plekken waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Een van de grote voordelen van Hifu 3D is dat het huidoppervlak niet wordt beschadigd. Na de behandeling vertoon je geen zwellingen of beschadigingen.

Het uiteindelijke resultaat manifesteert zich na 120 dagen, doordat de aanmaak en vervanging van collageen nog weken na de behandeling doorgaan. De behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

Hifu 3D is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam, met indicaties zoals:

  • Huidverslapping
  • Huidvernieuwing
  • Stimulatie van nieuwe fibroblasten
  • Aanmaak van nieuw collageen en elastine
  • Huidversteviging
  • Behandeling van vet- en vochtwallen

Voordelen van Hifu 3D

Hifu 3D levert met slechts één shot maar liefst 11 lijnen in de huid op, in tegenstelling tot andere Hifu-machines die slechts één enkele lijn per shot bieden. Dankzij Hifu 3D worden de energie shots dus beter verdeeld, wat resulteert in aanzienlijk betere behandelingsresultaten in vergelijking met machines die slechts één lijn produceren. De behandeling is ideaal voor mensen die een jeugdiger uiterlijk willen zonder chirurgische ingrepen en zonder herstelperiode.

HiFu 3D