Over ons

Wie zijn wij?

Welkom bij GISELÈNE MEDISCH & COSMETISCH HUIDINSTITUUT in Oisterwijk, dé huidspecialist in de regio Tilburg. Ons huidinstituut is de enige in Oisterwijk en omgeving waar cosmetische dermatologie, laser- en huidtherapie samenkomen in perfecte harmonie. Ons team is volledig up-to-date met de nieuwste technieken op deze gebieden. Cosmetisch arts Christa Stojkovic en onze huidspecialistes bieden in de kliniek een uniek totaalpakket aan, waarbij de specialisaties elkaar naadloos aanvullen.

De specialisten

Maak kennis

Giselène Markslag

Eigenaresse, Huidspecialiste

Giselène Markslag is de drijvende kracht achter Giselène Medisch & Cosmetisch Huidinstituut, gespecialiseerd in huidverjonging celtherapie, huidverbetering epigenetica, acne, rosacea, couperose rode adertjes, fibromen, littekens, laserontharing, Icoone endermologie, permanente make-up en pigmentvlekken- en tattooverwijdering. Als eigenaresse en huidspecialiste combineert Giselène haar expertise om jouw schoonheidsdoelen te verwezenlijken.

Christa Stojkovic

Cosmetisch arts

Christa Stojkovic is onze toegewijde cosmetisch arts bij Giselène Medisch & Cosmetisch Huidinstituut. Met specialisaties in gezichtscorrecties met injectables en botox, brengt Christa haar deskundigheid in om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en te verbeteren.

Marly Linkels

Huidspecialiste

Marly Linkels, onze bekwame huidspecialiste, heeft zich gespecialiseerd in huidverjonging celtherapie, huidverbetering epigenetica, acne rosacea, couperose rode adertjes, fibromen, littekens, laserontharing, Icoone endermologie en pigmentvlekken- en tattooverwijdering. Met haar expertise draagt Marly bij aan het bereiken van jouw ideale schoonheidsdoelen.

Isabelle de Roo

Isabelle de Roo heeft zich toegelegd op de kunst van one by one wimperextensions en lashlift. In januari 2024 is ze geslaagd voor Icoone endermologie, waarbij ze expertise ontwikkelde in afslanken, verstevigen, oedeemtherapie en laserontharing. Met haar professionele vaardigheden biedt Isabelle effectieve oplossingen, waardoor je nooit meer hoeft te scheren, harsen of epileren. Haar toewijding aan schoonheid en welzijn blijkt uit haar voortdurende streven naar kennis en bekwaamheid in de nieuwste technologieën op het gebied van esthetiek.

Kevin Bulgac

Cosmetische Geneeskunde Arts

Drs. Kevin Bulgac, ervaren cosmetisch arts KNMG, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, heeft meer dan 7 jaar expertise in esthetische geneeskunde. Na zijn succesvolle afronding van de geneeskundestudie in 2018 heeft hij zich gespecialiseerd in medisch cosmetische geneeskunde, met een professionele achtergrond in Nederland en België. Met ruim 5 jaar ervaring als trainer voor collega-artsen, met focus op skinboosters, PRP en Aptos draadliften, legt Drs. Kevin Bulgac de nadruk op veiligheid, subtiliteit en een zachte aanpak, met als doel natuurlijke resultaten te bereiken in zijn specialisatie van aangezichtsbehandelingen. Zijn inzet voor hoogwaardige esthetische zorg wordt weerspiegeld in zijn voortdurende streven naar innovatie en expertise.

Marijke van den Berk

Orthomoleculair therapeut

Marijke, onze toegewijde orthomoleculair therapeut, richt haar therapie specifiek op hormoonklachten, gewichtsbeheersing, afvallen, detox en het bevorderen van een gezonde huid van binnenuit. Ze maakt gebruik van doelgerichte supplementen en geeft deskundig voedingsadvies. Met behulp van geavanceerde apparatuur analyseert Marijke snel de aandachtspunten, zoals hormoonhuishouding en mogelijke vitamine- of mineralentekorten die het afvallen kunnen beïnvloeden. Tijdens een consult van een uur, tegen een tarief van €89,-, biedt Marijke niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, ontvang je ook nog een gedeelte terug van de verzekering afhankelijk van het pakket dat je hebt. Marijke is aangesloten bij gerenommeerde beroepsverenigingen zoals Kwaliteitstherapeuten en CAT-Vergoedbaar, en is gespecialiseerd in Orthomoleculaire therapie, Natuurgeneeskundige therapie en Fytotherapie.

Onze producten

Ook zonder afspraak

Wil je ook thuis aan de slag gaan met huidverzorging nadat je onze behandelingen hebt afgerond? Onze medewerkers staan klaar om advies te geven, zodat je zelf kunt doorgaan met het verbeteren van je huidcellen. Weet je al welke producten je nodig hebt? Ga dan hier naar onze webshop.

Naar de webshop