Laserontharing

Ben je op zoek naar een professionele kliniek voor laserontharing? Bij Giselène Instituut in Oisterwijk kun je terecht voor laserontharing van je benen, armen, oksels en schaamstreek. In onze kliniek bieden we verschillende behandelingen aan om overbeharing tegen te gaan. Na een laserontharing ben je voorgoed van ongewenste haargroei af. Ervaar hoe het is om je nooit meer te hoeven scheren, waxen of epileren. We voeren de behandeling uit met de SH-laser. Deze nieuwste en veilige SHL-methode (Super Hair Laser) warmt de haarfollikel geleidelijk op. Hierdoor laat het haar los. In het haarzakje kan vervolgens geen nieuw haar meer groeien. Een ontharingsbehandeling met deze laser is nagenoeg pijnloos.

De werking van een behandeling voor laserontharing

In onze schoonheidssalon in Oisterwijk beschikken we over alle apparaten en behandelmethoden om je behandeling van laserontharing professioneel uit te voeren. We ontharen je huid definitief dankzij de warmte van de laserstralen van onze SH-laser. De haarwortels onder de huid veranderen bij blootstelling aan temperaturen boven de 43°. Bij het ontharen met een laser in onze kliniek verwarmen we je huid geleidelijk tot 45°. De warmte dringt door tot in de haarfollikel onder het huidoppervlak. Na ongeveer zes tot acht behandelingen van laserontharing sluit de haarfollikel en is je huid haarvrij. Het voordeel van deze techniek is dat je wekelijks mag terugkomen, zodat je in zes tot acht weken haarvrij bent. Om dit effect te behouden, adviseren we eenmaal per jaar langs te komen om de laserbehandeling te herhalen.

Boek nu een behandeling voor laserontharing bij onze kliniek in Oisterwijk

Woon je in de omgeving Oisterwijk, Tilburg of Vught en heb je interesse in laserontharing of andere ontharingsbehandelingen zoals threading? Maak eenvoudig een afspraak bij ons. Breng je voor het eerst een bezoek aan onze kliniek? Dan raden we je aan om een afspraak te maken voor een eerste adviesgesprek. Naast laserontharing kun je in onze kliniek in Oisterwijk ook terecht voor een laserliftbehandeling van je huid. Wist je dat onze specialisten ook permanente make-up bij je kunnen aanbrengen? Voor vragen over onze behandelingen stuur je een e-mail naar info@giselene.nl.

 
Boek een gratis intakeMaak een afspraak
Giselene laserontharing prijzen
Giselene laserontharing prijzen