Medische Microdermabrasie

Microdermabrasie zijn behandelingen die zeer populair zijn, omdat het snel hele mooie resultaten geeft. Eén behandeling geeft direct zichtbaar resultaat. Heb je last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Giselène Instituut in Oisterwijk zorgt voor zichtbare verbetering door middel van een professionele microdermabrasiebehandeling!

Wat is microdermabrasie?

Bij een microdermabrasiebehandeling wordt op een geheel intensieve en doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid verwijderd en wordt er gewerkt met aluminiumoxide kristallen. Aluminiumoxide is volkomen veilig voor het lichaam, richt geen schade aan en is na diamant het hardste materiaal ter wereld. Deze behandeling kan ook omschreven worden als “het zandstralen” van de huid en is volkomen veilig en pijnloos. Bij een microdermabrasiebehandeling worden rimpels, pigment- en ouderdomsvlekken en vrijwel alle soorten littekens aanzienlijk verbeterd tot zelfs geheel verwijderd. Het zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van huidcelgeneratie heeft u na één behandeling al een heel mooi resultaat. Deze behandelingen kunnen worden toegepast op bijna elk huidtype. Na een kuur is het resultaat ongekend en heeft u een egale, zachte, stralende en gezonde huid. Microdermabrasie is mogelijk bij de volgende toepassingen:

 • Huidverjonging
 • Anti-rimpel
 • Rokers + doffe huid
 • Dikke huid
 • Gerstekorrels + witte pukkels
 • Vermoeide huid
 • Grove poriën
 • Littekens
 • Acne littekens
 • Brandwonden littekens
 • Pigment en ouderdomsvlekken
Boek een gratis intakeMaak een afspraak

Hoe krijg ik het mooiste resultaat en hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen na de behandeling?

Door de intensieve microdermabrasie is jouw huid goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten te gebruiken. Wij raden onder andere Cellcosmet (celtherapie) en Craith Lab (werkt op je DNA en vult met lichaamseigen stoffen je rimpels op) aan voor een optimaal resultaat. Door middel van Mesotherapie gaan de werkstoffen nog dieper de huid in en wordt het resultaat nog mooier. Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor Uv-straling door de intensieve behandeling is het belangrijk een extra bescherming te gebruiken in de vorm van Craithlab sunpro spf 50. Wij adviseren je graag hierover tijdens het intakegesprek.

Waar dien ik op te letten na de behandeling?

Zorg ervoor dat je minimaal drie weken vooraf en na de microdermabrasiebehandeling niet in de felle zon en/of zonnebank gaat. Vermijdt minimaal twee weken de sauna na de behandeling. Daarnaast is het beter om de eerste twee weken na de behandeling niet te gaan zwemmen en vermijdt de eerste dagen intensief sportgedrag. Bovendien mag je na onze microdermabrasie de medische Foundation van Colorescience gebruiken. Dit is de enige echt ademende foundation ter wereld, die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt, waardoor cosmetica en huidverzorgingtechnologie in één product worden gecombineerd.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de reden voor toepassing van de microdermabrasie kan gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij je gemiddeld vier tot zes behandelingen om de twee weken. Onze schoonheidssalon in Oisterwijk heeft gecertificeerde en gespecialiseerde schoonheidsspecialisten in dienst die jou voorzien van een compleet programma.

Voorzie jezelf vandaag nog van een afspraak

Ben je volledig overtuigd dat je microdermabrasie wilt proberen? Onze specialisten voorzien je graag van deskundig en persoonlijk advies. Wij verwelkomen je graag in onze salon. Heb je vragen over deze behandeling? Schroom dan niet en stuur een e-mail naar info@giselene.nl. Tevens kun je direct online jouw afspraak inplannen.