Medische Microdermabrasie

Medische Microdermabrasie

Medische microdermabrasie behandelingen zijn zeer populair omdat het snel hele mooie resultaten geeft. Medische microdermabrasie geeft al na één behandeling zichtbaar resultaat. Heeft u last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Giselène Instituut kan zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele medische microdermabrasie behandeling!

Wat is een Medische Microdermabrasie behandeling? 

Bij een medische microdermabrasie behandeling wordt op een geheel intensieve en doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid verwijderd. Bij een medische microdermabrasie behandeling wordt gewerkt met aluminiumoxide kristallen. Aluminiumoxide is volkomen veilig voor het lichaam, richt geen schade aan en is na diamant het hardste materiaal ter wereld.

Een medische microdermabrasie behandeling kan ook omschreven worden als “het zandstralen” van de huid en is volkomen veilig en pijnloos. Bij een medische microdermabrasiebehandeling worden rimpels, pigment- en ouderdomsvlekken en vrijwel alle soorten littekens, zoals bijvoorbeeld acne aanzienlijk verbeterd tot zelfs geheel verwijderd. Medische microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van huidcelgeneratie heeft u na één behandeling al een heel mooi resultaat. Medische microdermabrasie behandelingen kunnen worden toegepast op bijna elk huidtype. Na een kuur is het resultaat ongekend en heeft u een egale, zachte, stralende en gezonde huid.

Giselène Instituut kent de volgende toepassingen van medische microdermabrasie behandelingen:

  • Huidverjonging / verfrissing
  • Anti-rimpel
  • Rokers + doffe huid
  • Dikke huid
  • Gerstekorrels + witte pukkels
  • Vermoeide huid
  • Grove poriën
  • Littekens
  • Acne littekens
  • Brandwonden littekens
  • Pigment en ouderdomsvlekken
Boek een gratis intakeMaak een afspraak

Hoe krijg ik het mooiste resultaat en hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen na de medische microdermabrasie behandeling?

Door de intensieve medische microdermabrasie behandeling is uw huid goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten te gebruiken. Wij raden onder andere Cellcosmet (celtherapie) en Craithlab (werkt op je DNA en vult met lichaamseigen stoffen je rimpels op) aan voor een optimaal resultaat. 

Door middel van Mesotherapie gaan de werkstoffen nog dieper de huid in en wordt het resultaat nog mooier. Omdat uw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling door de intensieve behandeling is het belangrijk een extra bescherming te gebruiken in de vorm van Craithlab sunpro spf 50. Wij adviseren u graag hierover tijdens het intake gesprek.

Waar moet ik op letten na de medische microdermabrasie behandeling?

Zorg ervoor dat u minimaal 3 weken vooraf en na de medische microdermabrasie behandeling niet in de felle zon en/of zonnebank gaat. Vermijdt minimaal 2 weken de sauna na de behandeling. Daarnaast is het beter om de eerste 2 weken na de behandeling niet te gaan zwemmen en vermijdt de eerste dagen intensief sportgedrag.

Bovendien mag u na onze medische Microdermabrasie de medische Foundation van Colorescience gebruiken. Dit is de enige echt ademende foundation ter wereld, die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt, waardoor cosmetica en huidverzorgingtechnologie in één product worden gecombineerd.

Hoeveel microdermabrasie behandelingen heeft u nodig?

Afhankelijk van de reden voor toepassing van de medische microdermabrasie kan gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u gemiddeld 4 tot 6 behandelingen om de 2 weken.

Giselène Instituut als medisch microdermabrasie specialist

Giselène Instituut in Oisterwijk is gespecialiseerd in medische microdermabrasie en biedt een compleet programma aan medische microdermabrasie behandelingen voor bijna ieder huidtype. Wij gaan nog net een stapje verder dan de gewone microdermabrasie behandelingen, wij gaan voor het uiterste resultaat!