Ooglidcorrectie zonder snijden

Gericht op totale schoonheid

Deskundig advies

Persoonlijke benadering

Wil je een ooglidcorrectie of oogliftcorrectie zonder snijden laten uitvoeren bij een professionele kliniek in Oisterwijk? Bij Giselène Instituut in Oisterwijk beschikken we over de apparaten en technieken om een ooglidcorrectie of oogliftcorrectie zonder operatie uit te voeren. Dankzij deze behandeling verdwijnen overhangende oogleden en wallen. Je zicht verbetert en je krijgt een frisse, open blik.

Bent u geïnteresseerd in een ooglidcorrectie zonder snijden?

liquid facelift

Een betaalbare, effectieve ooglidcorrectie of oogliftcorrectie zonder snijden

Als je angst hebt voor prikken en snijden, dan is een oogliftcorrectie of ooglidcorrectie zonder snijden een prettig alternatief voor een chirurgische ingreep. In onze praktijk voeren we een oogliftcorrectie zonder snijden uit met behulp van de Xtreme Plasmaliftbehandeling. Dit apparaat heeft een sterk gefocuste laserstraal, die diep doordringt tot in de diepste huidlaag. Hierdoor verstrakt en verjongt je huid zonder natuurlijke uitstraling te verliezen. Je ervaart vele voordelen van een ooglidcorrectie zonder snijden in onze schoonheidssalon in Oisterwijk:

  • Je ondergaat geen operatie, waardoor het niet nodig is om onder narcose te gaan.
  • We hoeven geen hechtingen bij je te plaatsen.
  • Het resultaat is snel en langdurig zichtbaar.
  • De hersteltijden zijn zeer kort.
  • De Xtreme Plasmalift waarmee we je behandelen is een uniek, veilig apparaat en het enige Europese plasmaliftapparaat dat werkt met gelijkstroom. Dankzij de sterk gefocuste plasmastraal is de kans op huidschade en pigmentproblemen nihil.
  • Je wordt behandeld door een professioneel en deskundig team

Boek je eerste intakegesprek

Wil je graag een heldere, open blik zonder operatie? Kies dan voor een oogliftcorrectie of een ooglidcorrectie zonder snijden in onze praktijk. Maak nu een afspraak voor een gratis eerste intakegesprek. Naast ooglidcorrecties zijn wij ook gespecialiseerd in meerdere behandelingen, zoals een facelift zonder operatie. Heb je vragen over onze behandelingen? Stuur dan een e-mail naar info@giselene.nl.