Icoone

Ontdek de nieuwste methode van mechanische bindweefselmassage: Icoone®

Op het gebied van bodycontouring & anti-agingbehandelingen is er in de jaren veel veranderd. Vroeger werd er veel gemasseerd, draaide huidverbetering vooral om ontspanning en werd en niet tot nauwelijks gedacht aan behandelingen met systemen. Dit is veranderd, en daar gaan wij in mee! De mechanische bindweefselmassage behandelingen van Icoone® zijn inzetbaar voor zowel gezicht als lichaam. Zelfs de meest kwetsbare zones zoals binnenkant benen, armen en hals kunnen op een pijnloze & natuurlijke manier verstrakt of geëgaliseerd worden. Icoone® behoort tot de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De technologie is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten over onze huid. Dit is ideaal bijvoorbeeld voor het verstrakken van de kaakcontouren & rimpelreductie maar ook voor het effectief aanpakken van bijvoorbeeld cellulite. Het is echt een totale work-out voor lichaam en gezicht waarbij je verschil ziet en voelt al na één Icoone®-behandeling.

Boek een gratis intakeMaak een afspraak

Wat houdt een Icoone®-behandeling in?

De Icoone® LASER is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. Door de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Deze mechanische stimulatie is uniek door de gefractioneerde rollers (Roboderm®? technologie). In de rollers van Icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel netwerk. Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefractioneerde rollers creëren 21.600 stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen. De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren.

Wat maakt deze behandeling zo bijzonder?

De Icoone® LASER combineert LED en LASER. Het is klinisch bewezen dat de 915 nm diode laser diep in het onderhuids vetweefsel doordringt en geabsorbeerd wordt door enkel vet. De vetcellen worden vloeibaar. Hierdoor kan het vet, wat is vrijgemaakt door de laser, verplaatst worden naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die vetten kan omzetten in de verbrandingsstof; suiker. De mechanische stimulatie van het weefsel, door de twee Independent Motorized Rollers, zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.

Welke resultaten biedt een Icoone®-behandeling?

De Icoone®-behandelingen staan in het teken van volumeverbetering, huidlift en bodycontouring. Dat is een BIG thing! Dit is namelijk de enige behandeling die op een respectvolle, natuurlijke en 100% veilige manier de meest delicate zones van lichaam & gezicht op hoog niveau verbetert. Het is mogelijk om deze behandeling te combineren met de behandelingen die je al van ons gewend bent. Maar de behandelingen van Icoone® zijn ook in te zetten als energie-boost. Ga je voor verstrakking & bodyshaping? Dan bieden de boost-kuren hierin een oplossing. De behandelingen zijn voor de meest donkere huiden in te zetten en zelfs voor de meest gevoelige huidtypes inzetbaar. Icoone® behandelingen staan voor natuurlijke, pijnloze en 100% veilige behandelingen waarbij de huid met respect wordt behandeld. Ik laat je graag kennismaken met deze doorbraak in huidverjonging & bodycontouring.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Wil jij de mogelijkheden weten voor onder andere huidverstrakking, omtrekvermindering of bodyshaping? Dan ben je bij ons aan het goede adres en laten wij je graag kennismaken met de unieke technologie in onze schoonheidssalon in Oisterwijk. Plan vandaag nog jouw gratis intakegesprek in door te e-mailen naar info@giselene.nl.

Icoone Giselene Instituut